scroll ———-

— Galla og dimission

Traditionernes tid

For 3.g’erne og EUX’erne har skoleåret to højdepunkter.

——— Galla og dimission

Tvillinger

Dimission 2021

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at jeres dimission kan afholdes på Harmonien fredag d. 25. juni kl. 10.

Da vi er begrænset af det store forsamlingsforbud, vil det være muligt for hver af jer at invitere 3 gæster (udover jer selv) til dimissionen. (HUSK GYLDIGT CORONAPAS)

Vi glæder os til at fejre dagen sammen med jer.

Det første er årets gallafest, der afholdes, når skoleåret nærmer sig sin afslutning. Det er den sidste store fest inden eksamen, så vi giver den gas, og det er altid en stor succes: iført smukke kjoler og jakkesæt er det et tilløbsstykke, når eleverne ankommer på festlig vis i alt fra pølsevogne og frontlæssere til åbne sportsvogne til Hotel Harmonien i Haderslev, hvor festen står i meget smukke omgivelser. Glæd dig!

Det andet højdepunkt finder sted efter eksamen, hvor vi fejrer de nye studenter og EUX’er med en dimission i festlige rammer. Først den lidt mere højtidelige del med taler og overrækkelse af eksamensbeviser, dernæst en reception med lidt lækkert at spise og drikke  –  og så er der afgang i forskellige former for køretøjer, der bringer eleverne ud til de traditionelle besøg hos forældrene.

Farvel til det gamle og trygge, goddag til det nye. En eksamen er i hus, og et nyt liv begynder. Tak, fordi I valgte Det Blå Gymnasium – og held og lykke fremover. Vi er stolte af jer.