EUX BUSINESS
Fagretning EUX Detail

Der sker altid noget i detailhandelen. Nye produkter. Nye krav fra forbrugerne. Nye teknologier. Nye vaner. Nye trends. En karriere i denne verden betyder derfor masser af afveksling, kontakt til mange mennesker og daglige udfordringer.

Med en EUX Detail kommer du for eksempel til at arbejde med butikkens målgruppe, kundegrundlag og konkurrenter, personligt salg, konceptstyring samt indkøb og budgetlægning. Og har du store ambitioner, kan du også bruge uddannelsen til at blive selvstændig eller butikschef for egen afdeling.

Fagretningen retter sig mod uddannelserne

Med en EUX Detail på Det Blå Gymnasium kan du blive salgsassistent inden for forskellige specialer og derefter med job i for eksempel en sportsbutik, tøjbutik, et supermarked eller i en elektronikbutik.

En kort vej til erhvervslivet

EUX Detail er for dig, der er sulten på livet. Du har drømme og ambitioner for din fremtid, og du ønsker en karriere med indflydelse og ansvar. Du er klar til et forløb, der stiller krav til din faglighed, og som forbereder dig til erhvervslivet – også med et internationalt perspektiv. Med en EUX Detail er dine muligheder åbne. EUX-uddannelsen er også for dig, som ønsker en lidt kortere vej ud i erhvervslivet, eller for dig, der endnu ikke har bestemt dig for, om du vil gå gymnasievejen eller tage en erhvervsuddannelse.

Faglige temaer på EUX Detail

Du kommer til at arbejde med en række interessante temaer blandt andet inden for:

  • Markedsføring og salg
  • Regnskab og økonomi
  • Iværksætteri – hvordan starter jeg min egen virksomhed?
  • Salgsudstillinger og messer
  • Kommunikation
  • Og meget mere

Undervisningen på EUX Detail på Det Blå Gymnasium

Når du arbejder med temaer og projekter her, kommer du tæt på erhvervslivet samt de opgaver og udfordringer, man står over for på virksomheder og arbejdspladser i forskellige brancher. Det er det, vi kalder ”praksis- og projektorienteret undervisning”. Undervisningen tilrettelægges, så du udnytter dine evner og interesser og bliver udfordret personligt, fagligt og socialt.