Skip to content

MENU

Menu

Ordblindeundervisning OBU er en forkortelse for Ordblinde Undervisning og dækker over en specialiseret undervisning, der kan gøre virksomhedens medarbejdere bedre til at læse og skrive.

Undervisning gør det nemmere for medarbejderne at gennemføre både faglige kurser og de daglige arbejdsopgaver. Det styrker selvtilliden og giver den enkelte medarbejder et højere selvværd – som i sidste ende vil kunne ses på såvel den menneskelige som den økonomiske bundlinje.
Undervisningen varetages af kompetente lærere, som er specialiserede i at undervise ordblinde.

Få tilskud til uddannelsen
Undervisningen er gratis for alle. Desuden kan medarbejderne få Statens Uddannelsesstøtte (SVU) efter gældende regler, når undervisningen foregår i arbejdstiden.
Det er vigtigt at vide, at SVU ikke kan bevilges med tilbagevirkende kraft, men omvendt tidligst kan søges 13 uger før uddannelsesstart. Husk også, at ansøgningen skal være godkendt fra SVU-administratoren. SVU søges digitalt på svu.dk, hvor du kan læse mere om regler og muligheder.

Hvem er i OBU målgruppen?
Målgruppen er ordblinde medarbejdere, som ønsker at blive bedre til at læse og skrive. Vær opmærksom på, at deltagerne skal være testet ordblinde. Er du i tvivl, kan vi hjælpe med en ordblindetest.
Kontakt os, hvis du og din virksomhed har brug for rådgivning eller ønsker besøg af en konsulent.

OBU-kurser