Skip to content

MENU

Menu

DET SIGER KURSISTERNE OM OS OG VORES KURSER

char-300x197

Charlotte Damkjær

Indehaver af Cannes er dejlig

Drømmen om at sælge skønne ferieboliger i Sydeuropa fik Charlotte med på kursus i E-Handel. Her har hun lært at definere sin målgruppe og nå ud til dem med sit budskab, både via en ny hjemmeside i WordPress, sociale medier og via Google. Se Charlottes opslag her.

Kim-Koch

Kim Koch

Indehaver af Haderslev Golfrestaurant

På den grundlæggende lederuddannelse fik jeg øjnene op for at få lavet en teamprofil. Vi har nu fået lavet en, og den viser hvordan vi supplerer hinanden, og den afdækker vores styrker og svagheder. Nu ved vi hvad vi skal arbejde med, og hvor vi er rigtigt stærke i samarbejdet. Se hele Kim’s udtalelse her.

Pia-Schulz-Heelsberg

Pia Schultz Heelsberg

Indehaver af Frøken Kindrød

Iværksætteruddannelsen gav mig sikkerhed og svar på mine spørgsmål. Underviserne er ikke bare boglige lærere, som fortæller hvad de har læst. De har selv været iværksættere. De kender dine tvivl og ved, hvad du er på vej ud i, og det giver troværdighed. Se hele Pias udtalelse her.

Susan-Juul

Susan Juul

Daglig leder hos Klosterbo

Jeg har været utroligt glad for at deltage på kurset Coaching og Konflikthåndtering. William Husted, vores underviser, er fantastisk. Jeg arbejder ud fra hjertet – ikke ud fra en bog, og det synes jeg, at William understreger. Han underviser som jeg elsker at arbejde. Se hele Susans udtalelse her.

Christian-Schultz

Christian Schultz

Eventkoordinator hos Haderslev Butikkerne

På Grundlæggende Lederuddannelse spiller vi hinanden gode. Det siger lidt om engagementet, at kursisterne bliver lang tid efter, at undervisningen er slut. Du kommer tilbage styrket og klogere på mange ting omkring dig selv. Der er virkelig meget at hente. Se hele Christians udtalelse her.

Helle-Bleeg

Helle Bleeg

Medarbejder hos Danbolig Aabenraa

Hvis du kan arbejde med digital markedsføring, så er der rift om dig, for kunderne er online. Kurset E-Handel har helt klart været årsag til, at jeg har fået jobbet hos Danbolig. Så uddan dig til det du brænder for, og træk på dit netværk. Det betaler sig. Se hele Helles udtalelse her.