Skip to content

MENU

Menu

Kompetent kompetenceudvikling Fra overblik til indblik og udvikling

Det kan føles uoverskueligt at få et samlet overblik over den viden og de mange erfaringer, færdigheder og kompetencer, virksomhedens medarbejdere har opsamlet gennem deres arbejdsliv. Men faktisk er det bare en papirtiger, du nemt kan overvinde. Med papir!

Gratis kompetenceafdækning

Med en individuel kompetencevurdering får du og virksomheden nemlig papir på den enkelte medarbejders styrker samt et indblik i områder, hvor kompetencerne måske med fordel kunne opgraderes. En individuel kompetenceafdækning er et effektivt redskab til målrettet og relevant kompetenceudvikling – og tilmed gratis.

Strategisk kompetenceudvikling

Hvordan spiller de enkelte medarbejderes kompetencer så sammen? Er vi stærke i defensiven, men mangler angrebskompetencer? Er vi gode til at tackle, men kunne med fordel skærpe medarbejdernes evne til at drible? Og hvordan gør vi overhovedet det?

I Udviklingscenter Syd samler vi resultatet af de enkelte medarbejderes kompetenceafdækning i et samlet overblik, der fungerer som oversigt over eventuelle kompetencegab og ønsker hos både virksomhed og medarbejdere.
I forlængelse af oversigten rådgiver vi dig og virksomheden om, hvordan I målrettet kan arbejde med strategisk kompetenceudvikling. Det gør vi gennem konkrete anbefalinger i forhold til, hvor og hvordan det vil give mening at sætte ind med efteruddannelse.

Kompetenceforløb på tværs

Vi tilbyder kurser inden for en bred vifte af kompetenceområder. Men vi tilbyder mere end bare det. Hos Udviklingscenter Syd sammensætter vi også gerne forløb på tværs af de forskellige typer af kurser, ligesom vi kan skræddersy specifikke forløb til specifikke behov.

Specialiserede konsulenter

Foruden vores egne erfarne undervisere trækker vi på et stærkt netværk af højt specialiserede konsulenter. Det sikrer, at det kompetenceforløb vi har udviklet til netop jeres virksomhed, matcher de specifikke behov kompetenceoverblikket afslørede.

Døren ind til fremtiden

Kompetenceafdækningen af dine medarbejdere giver dig og virksomheden mulighed for at arbejde helt anderledes fokuseret med strategisk kompetenceudvikling, og sikrer et maksimalt udbytte af efteruddannelse – for både medarbejdere og virksomhed.

Med et arbejdsmarkedet under konstant forandring kan det være svært at overskue, hvilke muligheder I med fordel kan gøre brug af for at fremtidssikre virksomhedens kompetencer. Men med en samlet kompetenceafdækning giver vi dig overblikket over, hvilke udviklings- og uddannelsesmuligheder, virksomheden med fordel kan forfølge – gennem døren ind til fremtiden.

Det betaler sig!

Kompetenceafdækningen betaler sig, fordi den er et effektivt redskab til målrettet og relevant kompetenceudvikling – og tilmed er gratis.
Desuden har virksomheden mulighed for at opnå løntabsgodtgørelse på op til kr. 892 pr. medarbejder pr. dag.

Vurderingen finder sted hos os eller hos jer – alt efter virksomhedens behov.

Kontakt os for mere information.
Hent folder med yderligere information

Kursusliste (Skal automatisk genereres)