Skip to content

MENU

Menu

Hvad er AMU? AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelse.

Formålet med AMU kurser er et give faglærte og ufaglærte medarbejdere muligheden for at dygtiggøre sig indenfor deres område. AMU kurser er åbne for alle, men prisen afhænger af, om du er i AMU målgruppen. Det er du typisk, hvis din højeste uddannelse er en erhvervsuddannelse.

Det kan du læse mere om her.

Hvad er VEU? VEU står for Voksen Efteruddannelse.

Alle medarbejdere har ret til efteruddannelse, og for at virksomhederne ikke skal håndtere denne opgave selv, har vi i Danmark oprettet VEU-centre, der skal hjælpe virksomheder med at håndtere denne opgave. VEU-centeret har overblikket over de mange muligheder for efteruddannelse der er i området, og kender mulighederne for økonomisk tilskud og godtgørelse i forbindelse med uddannelserne.

Du kan læse om VEU godtgørelse her.

 

Vi er en del af VEU Center Syd

En af vores opgaver er at hjælpe lokale virksomheder med at løse udfordringen med kurser og efteruddannelse. Derfor tager vi ud og besøger virksomheder for at hjælpe med at afdække behovet for nye kompetencer, både nu og her og for at være klar til fremtiden.

Vi skræddersyr ganske enkelt løsningerne til den enkelte virksomhed, så vi tager udgangspunkt i både virksomhedens udsving i arbejdsopgaver og hvad den enkelte medarbejder kan i forvejen og skal kunne i fremtiden. På den måde sikrer vi et så effektivt forløb for alle, både økonomisk og tidsmæssigt.