— Introforløb

Trivsel fra første dag

——— EUD/EUX Business

Velkomstbrev

Når du har modtaget et optagelsesbrev fra Det Blå Gymnasium i Haderslev, betyder det, at du er optaget på din EUD- eller EUX-uddannelse, og at vi er glade for at have dig. I god tid inden du starter hos os på Det Blå Gymnasium, vil du modtage et orienteringsbrev fra skolen med detaljeret orientering om studiestarten.

Første undervisningsdag

Den første undervisningsdag i skoleåret 2020/2021 er mandag den 10. august kl. 09.00, hvor vi mødes i klassen. Og bare rolig – hos os har vi ingen grænseoverskridende velkomstritualer fra de ”gamle” elever.

Her vil der være velkomst og informationer i klassen, hvor du både møder dine nye klassekammerater og nogle af dine nye lærere.

Huskeseddel til første skoledag

• Computer
  • Skriveredskaber

Introaktiviteter på EUD Business og EUX Business (GF1)

Vi gør meget ud af, at din begyndelse på EUD og EUX her på Det Blå Gymnasium i Haderslev skal blive en succes, og at du hurtigt får nye kammerater. Derfor arrangeres der inden for de første uger en introtur for alle nye GF1- og HHX-elever til Houens Odde ved Kolding. Turen arrangeres af Team Tours, og i løbet af det døgn, I er væk, er der mange forskellige aktiviteter, I skal deltage i. Når I kommer hjem, er der introfest, hvor der kun er nye elever tilstede indtil kl. 21.00, hvor de ”gamle” elever dukker op.

Derudover arrangerer vi i løbet af grundforløbet en række forskellige arrangementer med både socialt og fagligt indhold, der giver dig mulighed for at lære både din klasse og din årgang godt at kende.

IT-programmer på Det Blå Gymnasium

På skolen tilbyder vi jer adgang til en lang række relevante programmer. Det kan være programmer, der blot stilles til rådighed for dig, og der vil være programmer, som anvendes i undervisningen.